2015 m. rugsėjo 9 d., trečiadienis

Astroliginė Auros prognozė rugsėjo 10-23 dienoms



Nelengvas metas - rugsėjo 13 d. numatomas Saulės užtemimas.Vertėtų išlikti ramiems ir taikiems, darna ir pusiausvyra bus sunkiai pasiekiami. Tai labai sudėtingas periodas priimant atsakingus sprendimus, ypač susijusius su karjera arba finansais. O finansinės problemos, bei asmeniniai santykiai gali tapti akivaizdūs, dėl jų gali sužlugti svarbūs sumanymai, planai, ypač, jei jie yra  susiję su tolimesniu  karjeros augimu ar vedybomis.

Tvarkydami piniginius ir turto reikalus būkite atsargesni: gręsia nenumatytos išlaidos, tuščia rizika, klaidos skaičiuojant pinigus ar vertinant savo finansines galimybes. Ypač nederėtų kurti finansinių planų.
Taip pat tikėtinos įvairios nelaimės dėl netikėtumų ar žmogiško faktoriaus, nesėkmės bei konfliktai darbe bei namuose. Svarbiausia likti ramiems, vengti ginčų, elgtis kuo švelniau ir šilčiau su tais, kurie jus myli. Pasistenkite nenutraukti santykių su mylimu žmogumi ar sutuoktiniu, nes vėliau bus daug sunkiau susitaikyti. Tai nepalankus metas vyrams. Jie turės padidintą jautrumą aplinkai, žmonių kritikai.
Ne kaip jausis ir vyresnio amžiaus asmenys, ypač einantys vadovaujančias pareigas, – jie turėtų labiau patausoti savo sveikatą.

Avinas. Geras metas susitikimams su draugais, senais bičiuliais, nes jums reikia apie daug ką pasikalbėti, tiesa, jų pažadais pernelyg pasikliauti neverta. Vis dėlto draugai gali ir maloniai nustebinti netikėta dovana, kvietimu į ypatingą susitikimą ar skolos grąžinimu.
Jautis. Geriau būtų atsiriboti nuo rūpesčių, pamiršti viską, kas jus gali sunervinti, tiesiog atsipalaiduokite ir ilsėkitės. Lepinkitės. Galite gauti įdomių dalykinių pasiūlymų, tik neskubėkite sutikti – palaukite kitos savaitės.
Dvyniai. Gal esate užsisėdėję namuose? Šis periodas tinkamas  išvykoms iš namų – gal į nedidelį turistinį žygį, gal viešnagėn: visi jūsų lauks ir džiaugsis. Nusimato nuoširdūs susitikimai su seniai matytais draugais, įkvepiančios naujos pažintys. Netinkamas laikas tvarkyti piniginius ir turtinius reikalus.
Vėžys. Nusiraminkite, nesistenkite visais pasirūpinti – geriau pasirūpinkite savimi. Pabūkite vieni gamtoje, atsipalaiduokite nuo aplinkinių sukeltos įtampos, patirto streso ir gerai išsimiegokite. Nelabai palankus laikmetis romantiškiems pasimatymams.
Liūtas. Apgaulingas periodas. Geriau svarbius reikalus, kaip ir atsakingą kelionę ar susitikimą su svarbiais asmenimis, užsieniečiais, atidėti kitam kartui. Venkite kištis į svetimus reikalus, aiškintis santykius su įtakingais asmenimis, pareigūnais ar mylimu žmogumi – rizikuojate savo karjeros stabilumu ir sielos ramybe.
Mergelė. Sunkokas periodas, net pavojingas. Laimėsite, jei atidėsite svarbius reikalus, ypač finansinius, kitai laikotarpiui. Šiuo metu mažiau iš savęs reikalaukite ir kritikuokite – verčiau raskite progų save pagirti: vargu ar aplinkiniai bus dosnūs komplimentais. Nelaukite pagalbos ir supratimo iš šalies.
Svarstyklės. Niekam tikęs metas, tikėtini nuostoliai, nusivylimas.  Klaidos darbe gali lemti rimtą pralaimėjimą, perkėlimą į žemesnes pareigas. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų – vėliau gali tekti perdaryti. Mažiau reikalaukite iš sutuoktinio ar mylimo žmogaus – jūsų santykiai gali pavojingai atšalti.
Skorpionas. Nusivilsite, įsižeisite dėl menkiausių priežasčių. Labiau pasaugokite sveikatą ir gerus santykius su kolegomis, viršininku, ypač jei nesinori prarasti darbo vietos ar būti pažemintam pareigose.
Šaulys. Nemanykite, jog viskas veltui, jog jūsų niekas nesupranta, nevertina. Dabar svarbu patiems parodyti daugiau dėmesio artimiesiems, sutuoktiniui bei kolegoms, dalykiniams partneriams. Jei vargina meilės trikampio nepatogumai, pats laikas nutraukti nepageidautiną ryšį.
Ožiaragis. Verta susisteminti nuveiktus darbus, gautą informaciją, ieškant savo veiklos trūkumų ir būdų jiems ištaisyti. Tinkamas metas ką nors taisyti, remontuoti. Patartina apsilankyti pas gydytoją.
Vandenis. Avantiūros turi būti gerai apgalvotos. Nors metas nėra tinkamas naujiems darbams pradėti, užvilkintiems reikalams tvarkyti visai palankus. Neskubėkite įsimylėti pirmo sutikto, nepasiduokite vienatvės baimei.
Žuvys. Darbai gali sustoti, o asmeninė iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, net bendrauti. Jeigu turite galimybių atidėti visus reikalus kitai savaitei - taip ir padarykite. Paprašykite, kad šeimos nariai jums  padėtų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą