2014 m. spalio 8 d., trečiadienis

Dublino Inter7s lygos čempionai

“ Baltic United” klubas neleidžia pamiršti ir vis primena apie save Airijos 7x7 futbolo bendruomenėje. Rugsėjo 24 d. mūsų tautiečiai  iškovojo prestižinę Dublino Inter7s lygos taurę.
Lygoje, kuri prasidėjo birželio 4 d. dalyvavo 64 sostinės komandos, iš kurių tik 8-ios geriausios pateko į finalinį etapą. Baltic United pasirodė išties galingai, iš 18 sužaistų varžybų pralaimėjo vos vienerias, taip užsitikrindama sau vietą finale. Finaliniame etape 8-ios komandos buvo paskirstytos į du pogrupius po 4 komandas. Užėmusi pogrupėje pirmą vietą, mūsų komanda pateko į finalą, kuriame 4:0 nugalèjo ‘’Steaua Sevens’’. Per beveik 4 mėnesius vykusį čempionatą mūsų vyručiai parodė stiprų charakterį, komandinį stabilumą, gražų žaidimą.  Jie nenustoja mus stebinti savo profesionalumu. Net iš 600 lygoje dalyvavusių žaidėjų, geriausiu buvo pripažintas ir apdovanotas būtent Erikas Žilinskas iš ‘’Baltic United’’ komandos.
Po šios laimėtos lygos taurės Baltic United taip pat gavo teisę rungtis dėl Čempionų Lygos Taurės, kuri vyks ateinančią vasarą Barselonoje. Svarbu atkreipti dėmesį, kad Dublino Inter7s lyga dalį surinktų pinigų skiria labdarai, todėl savo laimėjimu Baltic United parėmė Sandymount Matero draugystės programą (Afrikos vaikų parama), paaukodama 1325 eurus.
Pirmyn, Baltic United!!!

Visos Baltic United klubo naujienos: www.facebook.com/balticunitedfc

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą