2014 m. spalio 21 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė spalio 23- lapkričio 5 dienoms

Šio laikotarpio pradžioje spalio 24 dieną įvyksiantis Saulės užtemimas neigiamai įtakos daugelio žmonių gyvenimus. Tokiu sunkiu laikotarpiu geriau nieko naujo nepradėti, mažiau jaudintis dėl smulkmenų, niekur neskubėti ir mažiau dirbti sunkius darbus. Gali pasireikšti chroniškos ligos, įvairiausios gyvenimiškos kliūtys, ilgam užsitęsiančios konfliktinės situacijos. Todėl geriau nesiginčyti, nesivelti į debatus, vis vien niekas jūsų neišgirs, o informaciją interpretuos sau naudinga kryptimi. Patartina niekur neinvestuoti didesnių sumų, vengti stambių pirkinių, saugoti savo bei kitų žmonių turtą. Patartina mažiau kištis į kitų žmonių gyvenimus, vengti apkalbų ir alkoholio. Didesni išbandymai lauks įsimylėjusių porų, bus tikrinama žmonių kantrybė ir meilė.

Avinas. Reikės iš naujo mokytis apeiti aštrius kampus. Patartina nesivelti į ginčus, niekur neskubėti ir niekam nieko nepatarinėti, saugoti savo bei kitų žmonių ramybę.
Jautis. Nusimeskite nuo pečių bereikalingus rūpesčius, ypač tuos, kurie iš jūsų siurbia tokia brangią dvasinę energiją. Rezultatai nebus tokie, kurių tikimasi, tačiau paklausius  protingų žmonių patarimo, reikalai gali pajudėti.
Dvyniai. Pasijusite nusilpę, truks energijos bendraujant net su artimaisiais. Norėsis nuo visų pasislėpti ir nieko neveikti. Tinkamas laikas trumpoms atostogoms.
Vėžys. Jūsų partneriai gali su jumis negražiai pasielgti, net apgauti. Todėl būkite itin atsargūs, ypač pasirašant sutartis ar investuojant į naujus projektus. Klaidinga informacija gali duoti labai negerų dividentų.
Liūtas. Įsisuksite į naujų pažinčių ratą. Sutikti žmonės nebus tokie kokiais įsivaizdavote, galite stipriai apsigauti. Nesileiskite vedžiojami už nosies. Saugokite savo reputaciją. Išmokite skaityti tarp eilučių.
Mergelė. Nusimato atsipalaidavimo metas. Atsiras tikra tikimybė įsisukti į pramogų, kelionių, netikėtų pažinčių ratą. Jausitės laimingi ir jausmingi. Įsimilėjusiems prasidės labai romantiškas laikotarpis.
Svarstyklės. Kažkam pavyks labai išgarsėti savo darbais ir idėjomis. Gali apimti euforija ir puikybė. Nepraraskite budrumo, nes pavyduoliai nesnaus.
Skorpionas. Kadangi Saulės užtemimas įvyks Skorpiono ženkle, šio ženklo atstovams bus labai sukus laikotarpis. Reikėtų pasistengti minimaliai bendrauti, nesivelti į konfliktus, nepersidirbti,  gerai pailsėti, vengti alkoholio, bei labiau pasirūpinti sveikata.
Šaulis. Gerai seksis kolektyvinė veikla, idėjos ir planai gali realizuotis per vieną iš komandos narių. Įsiklausykite į patarimus, kurie sklinda iš jaunesnių kolegų, tai atgaivins senas idėjas ir nurodys naujas kryptis.
Ožiaragis. Reikalai gali strigti, tačiau ilgam tai neužsitęs.  Neskubinkite įvykių, leiskite viskam vykti savaime. Galimi sveikatos sutrikimai, ypač chroniškų ligų paūmėjimas.
Vandenis. Tiesa gali išplaukti į paviršių. Nepavyks nieko nuslėpti, bei paneigti ir taip aiškių dalykų. Netikėta pažintis gali viską apversti aukštin kojomis. Tai gali būti likimo sugrąžinta skola.
Žuvys. Galite rasti pakankamai įdomių įdėjų sprendžiant kasdieninius darbus. Pastebimai būsite veikliais ir darbingais, jausite pakilėtą nuotaiką. Dabar pats tinkamiausias periodas pradėti kažką naujo, ar unikalaus.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą