2014 m. gegužės 2 d., penktadienis

Pranašiškų sapnų paslaptys

Šiuo metu Airijoje gyvenanti psichologė Aura daugiau nei 20 metų domisi sapnais ir jų aiškinimu. Asmeninį sapnininką kurianti specialistė teigia, kad sapnai – tarsi sielos filmas. Kartais prieš svarbius gyvenimo įvykius jie perspėja apie tai, kas iš tiesų laukia žmogaus. Ezoterikos mokslų žinovė sutiko praskleisti pranašiškų sapnų šydą.


Tikite pranašiškais sapnais? Galbūt teko netgi susapnuoti?
Taip, teko susapnuoti ne vieną pranašišką sapną. Tikiu, kad jie pildosi.

Kaip apibūdintumėte pranašišką sapną?
Pranašiškas sapnas – tai toks nakties reginys, kuriame galima pamatyti realybėje įvyksiančius įvykius. Tačiau iš pradžių vertėtų paminėti, kas apskritai yra sapnai ir kodėl vieni žmonės juos prisimena, o kiti – ne. Gyvuoja nuomonė, kad sapnas – tai unikali psichikos būsena, būdinga žmogui, kai visi jutimo organai ir kūnas ilsisi. Miegas – neatsiejama gyvenimo dalis. Dažniausiai jis skirstomas į gilų, jautrų, ramų arba neramų. Nuo to, kaip žmogus miega, ir priklauso, ką jis sapnuoja. Sapnai atskleidžia žmogaus problemas. Tai dar kartą įrodo, kad asmuo vienu metu gyvena dviejuose pasauliuose – fiziniame ir dvasiniame. Miegodamas nejaučia savo kūno, bet žino, kad tai jis. Sapne galima judėti, kalbėti, girdėti, išgyventi visus jausmus. Daugumai tai atrodo kaip anapusinis 3D formato gyvenimas. Tai tarsi sielos filmas apie save, kuris regimas kas naktį.
Dažniausiai pranašiški sapnai sapnuojami prieš reikšmingus gyvenimo įvykius, katastrofas, nelaimes. Žodis „pranašiškas“ siejasi su žodžiu „praneša“, t. y. suteikiama informacija pasąmonei, kad kažkas sapnuojančiajam įvyks. Taip žmogaus psichika informuojama apie ateitį ir iš anksto ruošiamasi išgyventi tą įvykį, kad sumažėtų ateinančio nutikimo ir streso poveikis realybėje. Miegant prieš savo ego ir valią prarandamas gebėjimas viską vertinti logiškai. Todėl gamta ir dovanojo miego būseną, kad būtų galima visus ateities įvykius iš anksto išgyventi sapnuose. Dauguma patyrė déjà vu jausmą – tarsi buvo atsidūrę tokioje situacijoje, kalbėjosi su tais pačiais žmonėmis, jautė tuos pačius kvapus ir pan. Tikima, kad kiekvienas asmuo turi antgamtinių galių nukeliauti į ateitį ir pamatyti, kas jo laukia.

Kodėl tokie sapnai yra svarbūs? Ar įspėjimas apie ateities įvykius suteikia galimybę pakeisti likimą?
Tokie sapnai iš tikrųjų turi daug svarbios informacijos. Ypač jei žmogui nepavyksta rasti atsakymo į rūpimus klausimus. Kuo ilgiau jis galvoja apie problemą, tuo ryškesni būna sapnai, t. y. atsakymai. Jie gaunami iš pasąmonės ir užšifruota simboline kalba, todėl svarbiausia mokėti juos teisingai aiškinti. Galima pasitelkti sapnininkus. Tačiau geriau, kai žmogus sapnus užrašo į sąsiuvinį ir pats kuria jų reikšmių aiškinimus, seka įvykių eigą bei intuityviai supranta, ką koks simbolis reiškia. Ne visada apie nelaimę įspėjantys sapnai būna priimami rimtai. Taip atmetama galimybė pakeisti ateitį. Dažniausiai žmonės netiki sapnais ir juos ignoruoja. Deja, be reikalo...

Anot vienos teorijų, pranašiški sapnai būna tik susapnuoti tam tikrą dieną arba valandą. Ką apie tai manote?
Nežinau, kuo ta teorija pagrįsta, nes susapnuoti pranašišką sapną galima bet kada ir visiškai netikėtai. Pavyzdžiui, prigulus pokaičio.

Kaip atskirti, kad sapnas yra pranašiškas?
Dažniausiai gerą intuiciją turintys asmenys jaučia, kad susapnavo ką nors reikšmingo. Tie, kurie į sapnus nekreipia dėmesio, dažnai patenka į įvairias keblias situacijas. Paskui save kaltina, nes sapnavo ką nors panašaus, tačiau nekreipė dėmesio. Vėliau jau būna per vėlu ką nors keisti.

Kokie dažniausiai pasitaikantys pranašiškų sapnų simboliai? Ką jie reiškia?
Priklauso nuo to, ką sapnas pranašauja. Didelės įtakos turi tai, koks žmogus sapnuoja, kokia jo pasaulėžiūra, profesija, laisvalaikio pomėgiai ir pan. Pavyzdžiui, itin dažnai žmogus sapnuoja vandenį arba nuogumą. Vieniems jis reiškia viena, kitiems – ką kita. Sapną galima aiškinti kaip gresiančią ligą arba kaip neišvengiamą pažeminimą. Vanduo visada siejamas su apsivalymu, atsinaujinimu. Itin gerai sapnuoti tyrą vandenį, o nešvarus, dvokiantis arba karštas pranašauja sveikatos problemas. Nuogumas reiškia nemalonumus versle, nesutarimus su artimaisiais, apkalbas darbe arba pašlijusią sveikatą. Labai dažnai žmonės sapnuoja pinigus: juos randa, pameta arba išlošia. Dažniausiai tai reiškia finansines problemas, nepriteklių, apgaules, vagystes. Labai nemalonu sapnuoti katastrofas, nelaimingus atsitikimus, ypač kai asmuo sapne regi mirusį giminaitį ar net kalbasi su juo. Dažniausiai žmonėms kyla toks klausimas: „Ar man kas nors nutiks?“ Tai gali būti tik perspėjimas apie nesėkmingą sandorį arba kelionę, kurią susiplanavo sapnuojantysis ir kurią galbūt geriau atidėti. Taip pat labai dažnai mamos sapnuoja savo vaikus ir regi įvairius nutikimus. Motiną su vaiku sieja stiprus ryšys. Nesvarbu, kiek atžalai metų, gimdytoja ją puikiai jaučia. Per didelis nerimas dėl vaiko motinai gali sukelti neigiamų jausmų virtinę ir išprovokuoti slogius, nieko gero nežadančius sapnus.

Ką patartumėte tiems, kurie nori geriau suprasti sapnus?
Visų pirma kliautis intuicija – ji niekada nemeluoja ir padeda priimti teisingus sprendimus. Tinkamas būdas geriau įsiminti ir suprasti sapnus – įprasti juos užsirašyti, netgi iš pirmo žvilgsnio nereikšmingus. Bėgant laikui pastebima, kad tam tikri simboliai kartojasi ir daro įtaką gyvenimui. Tada galima juos aiškinti ir daryti išvadas.

Teigiama, kad pranašiškus sapnus dažniau regi moterys, tačiau dažniausiai jie būna susiję su vyrais.
Nebūtinai. Pranašiškus sapnus gali sapnuoti visi. Kiekvienas esame prijungti prie bendro Žemės informacinio lauko. Miegant pasąmonė išsilaisvina nuo kūno pančių, ego ir nesunkiai gali gauti reikiamą informaciją apie praeitį bei ateitį. Žinoma, moterys yra emociškai šiek tiek jautresnės.

Pranašiškas sapnas gali perspėti ir apie rūpesčius bei tykančias nelaimes. Tokie nakties reginiai kelia baimę. Ką tokiu atveju daryti ir kaip nusiraminti?
Visa informacija, kuri gaunama iš supančio pasaulio, užsifiksuoja pasąmonėje ir fiziniame kūne. Smegenys atspindi tik tai, kas per dieną išgyventa. Ne tik žmogus mąsto, jaučia, bet ir jutimo organai – klausa, uoslė, rega – dirba visu pajėgumu. Todėl miegant informacija, patekusi į pasąmonę, apdorojama, įvertinama ir sudėliojama į tam tikras lentynas. Iš tiesų žmonės unikalūs tuo, kad ta informacija, kuri atsidūrė pasąmonėje, neapdorojama sąmoningai. Vėliau sapnuose ji gali virsti košmarais ar fantastiškais reginiais, kuriuose veikia pabaisos, vyksta karai ir pan. Itin jautriems žmonėms, kurie negeba atsispirti neigiamai informacijai, patartina prieš miegą melstis, medituoti ar pan. Pavyzdžiui, mažiems vaikams galima bandyti pažaisti su vaizduote – apgalvoti visus dienos įvykius, netgi nemalonius, įsivaizduoti, kad rūpesčiai sudedami į kuprinę, ir ji paliekama už miegamojo durų. Ryte atsibundama žvaliai nusiteikus ir gerai pailsėjus.

Ar įmanoma išmokti sapnuoti pranašiškus sapnus? Galbūt tai aukštesniųjų jėgų suteikta dovana?
Manau, kiekvienas žmogus yra sapnavęs pranašišką sapną. Egzistuoja daug metodikų, lavinančių vaizduotę, pojūčius ir intuiciją. Naudojantis jomis, šį procesą galima įvaldyti gana neblogai. Nemanau, kad tai būtų aukštesniųjų jėgų suteikta dovana. Visi turime vienodas galimybes, tik vieni yra jautresni, o kiti – ne. Gamta nieko neskriaudžia, kiekvienas gali sapnuoti sapnus – ir mažas, ir didelis. Tai nepriklauso nei nuo žmogaus statuso, nei nuo kilmės.

Ko palinkėtumėte skaitytojams?
Linkiu sapnuoti tik gerus sapnus. Kad miegas būtų saldus ir ramus, kad siela ir kūnas pailsėtų ir sutiktų naują dieną turėdami jėgų naujiems gyvenimo iššūkiams įveikti.
Kai niekas nemato ir niekas negirdi,
Tai angelo balsas ateina į širdį,
Ir tamsiąją naktį paguodžia mus tyliai,
Ir laimina tuos, kurie tiki, laukia bei myli...

Giedrė Miliūnaitė

42 komentarai:

  1. Gyvenimas gali būti sudėtingas ir patikėk manimi, gyvenimas man suvaidino daugybę triukų, aš niekada netikiu voodoo ar rašybos mintimis, nors esu apie jas perskaičiusi keletą knygų. Ypatingas vyras, vadinamas dr. Ajayi, man įrodo, kad vudu / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Sarah ir aš 45 metų su trim vaikais ir mylinčiu vyru. aštuonis gerus mėnesius buvau prislėgtas, nes mano vyras vieną rytą prabudau ir išėjo iš namų su drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis grįš namo tą dieną, bet jo nebuvo kur rasti, t. paskambino ir pasakė, kad jam nebebus įdomu nei apie mūsų santuoką, nei apie vaikus, tai atnešė man vėsą ir mane sukrėtė, nes negaliu atsiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visos derybos ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmė, jis elgiasi taip, lyg niekada anksčiau manęs nepažintų. Aš skaičiau kažkokį straipsnį tinklalapyje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad „Ajayi“ padėjo jai išspręsti šeimos problemas, parodymus ir ji nutraukė ryšį. Aš pasirinkau kontaktą ir prašau rašytojo dr. Ajayi, paaiškinau jam savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš tuo abejoju, bet apsisprendžiau tai padaryti. Man buvo liepta atlikti tam tikrus dalykus, kuriuos aš padariau, ar žinai, kad praėjus 3 dienoms po rašybos liejimo ryte išgirdau beldimą į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis sakė nežinąs, ką daro ir net negaliu prisiminti, kiek laiko buvo išvykęs iš namų, labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą ir dėkoju dr. Ajayi rašybos žinovui, nes susisiekus su juo mano gyvenimas praėjo sklandžiai ir noriu, kad ten būtų žmonių išgyvendamas mano ankstesnę būseną, kad turėčiau greitą pagalbą, tai kodėl aš dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei jūs išgyvenate dėl kokių nors gyvenimo sunkumų, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094 ir džiaugsitės, kad tai padarėte.

    AtsakytiPanaikinti

  2. Ieškodamas pagalbos internete pamačiau liudijimą apie burtininką dr. Ajayi, kuris paaiškino, kaip jis padėjo jai išvesti brolį iš kalėjimo atlikęs jai malonės užkeikimą, labai noriu, kad mano vyras grįžtų namo, todėl rašau rašybos ratukas „WhatsApp“: 2347084887094 ir pasakė man, ką reikia daryti, k vykdė visus nurodymus, o šiandien aš taip pat turiu pasidalinti savo liudijimu, nes mano vyras grįžo namo praėjus trims dienoms po to, kai daktaras Ajayi atliko burtą, kad jis grįžtų namo, mes dabar gyvena laimingai. Aš turėjau abejonių, bet dabar jau nebeabejoju, nes visi burtų ratukai man pasakė, kas nutiko, kai jis man paaiškino, taigi, jei jums reikia burtų ratuko pagalbos dėl bet kokios rūšies gyvenimo problemų, susisiekite su dr. Ajayi paštas: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“: +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  3. jei išsiskyrėte su savo mylimuoju ir norite greitai susitaikyti, susisiekite su Dr. Ajayi galingu burtų leidėju „WhatsApp“ +2347084887094 arba el. Paštas: drajayi1990@gmail.com jis yra protėvių apdovanotas žmogus, turintis didžiulę antgamtinę galią, nes jis man padėjo susigrąžinti savo vyrą po 9 mėnesių išsiskyrimo su savo galiomis. Daktaras Ajayi yra galingas žmogus, kiti žmonės mane apgavo iš savo pinigų, bet man pasisekė, kad susidūriau su daktaru Ajayi, nes jis galėjo man padėti išspręsti mano šeimos problemas. susisiekite su juo šiandien, jis yra 100% patikimas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Po 5 metų santuokos mano žmona paliko mane kitam vyrui. Aš bandžiau visomis priemonėmis susitaikyti su ja, tačiau ji niekada nesutiko grįžti namo sakydama, kad jai nuobodu santuoka. Ieškojau būdų, kaip ją susigrąžinti internete, kai užklupau liudijimą apie burtų ratuką, vadinamą dr. Ajayi, kuris padėjo žmonėms išspręsti santykių problemas, kuriomis niekada netikėjau dvasiniu darbu, bet myliu savo žmoną ir beviltiškai noriu, kad ji sugrįžtų į mano gyvenimą. . Taigi, susisiekiu su daktaru Ajayi ir paaiškinu jam savo problemas, mano didžiausiai nuostabai, DR AJAYI padėjo man sugrąžinti savo moterį po 3 dienų ir dabar mano santykiai yra tobuli, kaip jis pažadėjo. Grąžindamas savo buvusį nuolatinį burtą, jūs ne tik sugrąžinsite mylimą žmogų, bet ir vėl sujungsite savo meilužių jausmus, kad būtumėte patenkinti tuo asmeniu. Jei išgyvenate santykių sunkumus ir norite greito sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „WhatsApp“ ARBA „Viber“ numeriu +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mano liudijimas apie tai, kaip aš grąžinsiu išsiskyrusį vyrą, naudodamasis geriausia DR WALE pagalba - DABAR AUKŠČIAUSIAS / GERIAUSIAS PSICHINIS TIESIOGINIS KONTAKTAS DABAR: WHATSAPP +2347054019402
    Tai privilegija pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi praėjus keturiems mėnesiams, ir aš buvau pripildytas gailesčio, nes nežinojau, ką daryti, kad pakeisčiau savo vyro problemas. Aš ieškojau pagalbos internete, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir atradau puikių liudytojų apie DR WALE, kuris buvo pažangus savo kerais. Aš susisiekiau su juo ir štai, DR WALE man pasakė, kad jis paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų mano vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvenome ramiai. Dabar jis grįžo su tokia meile ir rūpesčiu. šiandien džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis burtų ratukas turi galias sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar yra labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Aš labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. jei turite kokių nors problemų susisiekite su DR WALE, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės !! El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com ARBA
    „WhatsApp“ +2347054019402

    AtsakytiPanaikinti
  6. Aš labai džiaugiuosi, kad mano sugriauta santuoka buvo atkurta. Neseniai atsigriebėme, nors tai buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir viskas jaučiasi lyg būtų normalizuota. Jis pradėjo su manimi elgtis geriau, ir tai buvo abiejų sveikimo procesas. Košmaras, kuris truko beveik dvejus metus, kol mes išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Tarsi mes vėl įsimylėjome iš naujo! Mes abu užnugario praeitį bandome žengti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais išreikšti, kokia esu dėkinga DR WALE! Panašu, kad pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus, kurie pirmiausia privertė įsimylėti. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū DR WALE, kad išgelbėjai mano sužlugdytą santuoką ir sugrąžinai vyrą pas mane! “. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Visa tai ačiū DR WALE. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE dabar ir aš garantuoju, kad jis padės jums susisiekti su juo
    „WhatsApp“ arba „Viber“ +2347054019402 ARBA
    El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Buvau beviltiškai ieškodamas kažkokio būdo, kaip priversti mano buvusį vaikiną vėl įsimylėti mane. Turėjome ir nuosmukių, ir per pastaruosius 6 mėnesius mūsų santykiai vyko į pietus. Aš išleidau daugiau nei 500 burtų ratelyje, kuris, maniau, man padės, ir nežinodamas, kad ji nepadėjo. Kreipiuosi į rankas, nes noriu būti geidžiama moteris, kokia buvau anksčiau, o jis vėl mane įsimylėjo ir vedė. Aš negaliu pavaizduoti šio berniuko su niekuo kitu, kol tikrai nesusisiekiau su daktaru ISIKOLO, kuris mano širdį trokšta. Jis davė man informacijos, kaip man padėti, ką jis padarė, kai aš įvykdžiau ir jis išgelbėjo mano vyrą nuo piktų jį užhipnotizavusios panelės rankų, o mano vyras grįžo pas tave per 48 valandas, ir aš buvau tikrai nustebintas, kad toks galių pasireiškimas yra tikrai tikras. Dabar laimingai galiu pasakyti žmonėms, kad jie išbandytų DR ISIKOLO problemas ir lauktų neatidėliotinų rezultatų. susisiekite su juo, nurodydami jo el. pašto adresą. isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „WhatsApp“ +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Po 5 metų santuokos su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis su kitomis moterimis ir parodė man šaltą meilę. Kelis kartus jis grasina manimi išsiskirti, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis moterimis. buvo visiškai sunaikintas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete, vadinamą DR ISIKOLO, kuris meilės kerų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir vedybų problemų, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk, kai susisiekiu su juo, jis padėjo man užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nebegalėjo išeiti su kitomis moterimis, o jo su manimi visam laikui. Norėdami susisiekti su savo santykių ar santuokos problema, susisiekite su šiuo puikiu meilės rašybos pranešėju šiandien: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  9. PROFESIONALUS burtų ratukas, kuris gali jums padėti su meilės rašyba, kad po išsiskyrimo / išsiskyrimo skubiai atgautumėte savo buvusį mylimąjį, net jei jūsų padėtis atrodo bejėgė! KONTAKTAS: „WHATSAPP / VIBER +2347054019402“ TIKRAI GERIAUSIAS BURTYBOS LYGININKAS INTERNETU IR JO REZULTATAS - 100% GARANTIJA.

    Po ketverių metų santykių su savo vaikinu, mano vaikinas pradėjo eiti su kitomis merginomis ir rodyti man šaltą meilę, keletą kartų jis grasina išsiskirti su manimi, jei išdrįsiu suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, aš buvau visiškai nuniokotas ir sumišęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ratuką internete DR WALE, kurie meilės kerų galiomis padeda žmonėms spręsti savo santykius ir santuokos problemas. Iš pradžių aš abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau jį suteikti bandymas. Kai susisiekiu su juo, jis man pasakė viską, ką man reikėjo padaryti, aš padariau ir jis padėjo man užburti meilę. Per 48 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su merginomis ir jis yra su manimi visam laikui. Dėl savo santykių ar vedybų problemos kreipkitės į šį puikų burtų ratuką.

    Štai jo kontaktas ..
    „Viber“ / „WhatsApp“: +2347054019402
    PAŠTAS: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. Labai ačiū GYDYTOJUI ISIKOLO, kad priverčiau mano buvusį vaikiną grįžti pas mane. Rašau šį nuostabų liudijimą šio žmogaus atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Su savo vaikinu susitikome daugiau nei 3 metus ir nors turėjome tiek daug kivirčų, bet niekada negalvojome išsiskirti. Vieną dieną jis paskambino man telefonu ir pasakė, kaip jis pavargo nuo santykių ir niekur nemato, į kurį einame. Praėjo mėnesiai, ir mano vaikinas nebesusisiekė su manimi, aš daugiau jo negirdėjau, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl tiek meilės jam. Aš susisiekiau su šiuo puikiu burtų siuntėju, nes niekada nebuvau su niekuo anksčiau susisiekęs ir sakau, kad po 2 dienų bendravimo mano buvęs vaikinas man paskambino ir paprašė pasimatyti, o kitą rytą jis nešiojo žiedą ant mano piršto. Esu labai laiminga, nes netrukus tapsiu ištekėjusia moterimi, pasitelkdama šį puikų burtų ratuką, vadinamą GYDYTOJU ISIKOLO. Pažadėjau visiems parodyti jūsų darbus ir susisiekite su šiuo vyru, kuris jums padės: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Dėkoju pone už tikrus burtus. Aš esu Zara Matteo vardu. Tai tikrai neįtikėtina, ir nieko tokio gyvenime dar neteko patirti. Prieš susipažindamas su pone, aš išbandžiau visas galimas priemones, kad galėčiau susigrąžinti savo vyrą, bet iš tikrųjų supratau, kad man nieko neveikia ir kad mano vyras man sukėlė daug neapykantos. Maniau, kad nėra vilties susivienyti su buvusiu vyru. Bet kai perskaičiau gerų atsiliepimų apie tai, kaip DR ISIKOLO padeda kitiems, nusprendžiau jam pranešti „WhatsApp“: +2348133261196. pabandyti ir aš padariau viską, ką jis man nurodė, aš pasitikėjau juo ir vykdžiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per 48 valandas, ir būtent tada man paskambino mano buvęs. Pone Mes dabar labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobulai ir taip natūraliai! Labai ačiū pone už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. čia vėl jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196. Jo tiesioginis puslapis: https://isikololovetemple.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Aš buvau ištekėjusi penkerius metus be jokio vaiko, todėl mano vyras namuose pradėjo elgtis labai keistai, grįžti namo vėlai ir daugiau nebeišleisti su manimi. Taigi labai pasidariau liūdna ir pasimetusi gyvenime, nes mano gydytoja man pasakė, kad jokiu būdu negaliu pastoti, dėl to man ir mano šeimai taip sunku gyventi. mano sesuo iš interneto pasakojo apie DR WALE, kaip jis padėjo žmonėms, turintiems šią panašią problemą (pastoti), kad aš išgyvenu, todėl susisiekiau su juo ir paaiškinau. jis užkerėjo ir tai buvo stebuklas po trijų dienų, mano vyras grįžo atsiprašyti už viską, ką padarė, ir pasakė, kad yra visiškai pasirengęs palaikyti mane bet kokiame norimame dalyke, po kelių mėnesių pastojau ir pagimdžiau dvynukus (berniukai) esame patenkinti savimi. Ačiū DR WALE, kad išsaugojo mano santykius, padėjo man įsivaizduoti ir taip pat išgelbėjo kitus. tęskite savo gerą darbą. Jei jus domina, susisiekite su juo ir paliudykite tokius palaiminimus kaip aš. „DR WALE WhatsApp / Viber“: +2347054019402 ARBA el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. Noriu padėkoti Didžiajai DR ISIKOLO už tai, kad atkuriau savo sugedusius santykius. Niekas niekada negalėjo priversti manęs tikėti, kad Liudijimas kada nors taps realybe. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar kuo nors tuo susijusiu, bet man pasakė patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) ir aš tai išbandžiau. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo nesėkmingas; širdis plyšta ir buvo ties trečdalio riba. Aš tiesiog negalėjau susidurti su kitomis skyrybomis ir norėjau labiau pasistengti, kad mūsų santykiai veiktų, bet mano vyrui, regis, tai nerūpėjo. ir jis vėl sustojo su manimi. Aš buvau sutrikęs ir nedariau, ką daryti dar kartą, greičiau jiems susisiekti su DR ISIKOLO. Jis padarė meilės kerą, kuris privertė mano vyrą grįžti pas mane per tiksliai 48 valandas, jis mane patikino. mes dabar labai patenkinti savimi. Gydytoja ISIKOLO privertė ją suvokti, kaip labai mylime ir reikalingi vienas kitam. Šis žmogus skirtas TIKRAI ir visam laikui. jis taip pat gali padėti jums išspręsti jūsų nutrūkusius santykius. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas. susisiekite su juo dabar, jei jums reikia pagalbos. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  14. Mano vardas Kristina Anton iš Portlando. Aš perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėčiau savo buvusį vaikiną susituokti šių metų balandžio mėnesį. Aš grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Skelbti apie burtų ratuką man yra labai keista, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo burtų ratukas, kai po 3 metų jokio kontakto sugrąžinau savo buvusį vaikiną pas mane. Aš perskaičiau apie jo „voodoo“ burtą iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų. Nepraėjus nė 48 valandoms man paskambino mano buvęs vaikinas ir aš buvau laiminga, kad jis nori susisiekti su manimi. Susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių asmenų, susisiekite su gydytoju, kad išspręstumėte jūsų problemą už jus ir nudžiugintumėte jus žalojančiais santykiais. ir galite atsiųsti jam el. Laišką šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite WhatsApp jį +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  15. GALINGAS BURTYBOS LYGININKAS, IŠSKYRUSI BUVUSĮ VYRĄ atgal į mano gyvenimą po to, kai jis mane paliko el. Paštu el. Paštu el. Paštu DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM ARBA PRIDĖKITE JĮ „WHATSAPP / VIBER“: +2347054019402
    Sveiki, mano draugai internete, noriu naudoti šią terpę padėkoti DR WALE, nes jis sugrąžino mano buvusį vyrą. mano vyras paliko mane buvusiai merginai, kurią jis turėjo prieš veddamas mane, man buvo sunki situacija. Aš skambinau ir maldavau, kad jis sugrįžtų, jis atsisakė, jis sakė, kad nebemyli manęs. Aš bandžiau visus įmanomus būdus, kaip jį susigrąžinti veltui aš pasakiau apie tai savo draugei, o ji man davė DR WALE WhatsApp, o aš WhatsApp jam ir papasakojau savo problemą, o jis man pasakė, ką man daryti, ir aš tai padariau, ir jis išleido meilės kerą, kuris per 48 valandas sugrąžino mano vyrą. Jei jums reikia pagalbos susitvarkant su savo buvusiuoju. susisiekite su DR WALE adresu
    „WhatsApp“ / „Viber him“ +2347054019402 ARBA el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  16. MEILĖS burtai, kurie puikiai veikia ir lieka amžinai.
    Dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems jų santykiuose, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, bet negalėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sutrikusi. Man reikėjo pagalbos, todėl atlikau tyrimą internete ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad „DR ISIKOLO“ rašybos ratukas gali padėti sugrąžinti įsimylėjėlius. Aš susisiekiau su juo, ir jis už mane specialiai meldėsi ir burtus. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su DR ISIKOLO, galingu rašybos pranešėju, kad gautumėte sprendimus savo el. Pašto adrese: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite Whatsapp jį parašyti +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sveiki, mano vardas Dora Florian. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu burtų leidėju DR ISIKOLO. Mano vyras mane apgaudinėjo ir kai sužinojau, kad susidūrėme, dėl ko jis įvykdė skyrybas. verkiau ir sirgau, kai ieškojau meilės citatų internete, mačiau žmones kalbant apie DR ISIKOLO ir jo puikų darbą, kurio byla buvo panaši į mano, jie paliko jo kontaktinę informaciją. Aš susisiekiau su juo ir ašarojau jam ašaras, o jis man pasakė nesijaudinkite, kad po 48 valandų mano vyras grįš, jis atšauks skyrybas ir sugrįš pas mane. po to, kai padariau viską, ko jis manęs paprašė, mano nuostabai, dvi dienas po vakaro, tai buvo mano vyras, atsiklaupęs maldaudamas, kad priimčiau jį atgal, ir aš abejojau dėl tokių dalykų, jei jie kada nors dirba, bet čia aš liudiju ir apie tai. dar kartą ačiū jums, DR ISIKOLO, jūs iš tikrųjų esate palaima man, jis taip pat gali jums padėti susisiekti su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp jį telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  18. Pažadėjau pasakyti savo liudijimą visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane, o mano vyras atvyks taip, kaip man pasakė dr. ISIKOLO, kai jis man padėjo. Aš tinkamai nusprendžiau susisiekti su didžiuoju burtų leidėju DR ISIKOLO, kuris gali padėti jums išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti, ir aš niekada netikėjau, kad jis vėl grįš pas mane, bet kai susisiekiau su DR ISIKOLO, jis patikino, kad mano vyras vėl ateis. jis davė man sąrašą daiktų, kuriuos turėjau nusipirkti, bet aš negalėjau jų gauti savo šalyje, todėl aš nusiunčiau jam pinigus, jis nupirko daiktus ir paruošė tobulą meilės burtą. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas maldaudamas atleidimo. TAI TIKRA IR TIKRA. Buvau tokia nustebinta, kad burtas veikė taip, kaip jis man pasakė. Tai labai nuostabu ir noriu, kad patikėtumėte, nes DR ISIKOLO yra toks tikras ir jis turi tiek daug problemų sprendimų, įskaitant negalavimų ir ligų gydymą, loterijos ir loterijos laimėjimo laimėjimą, sėkmės burtus, reklamos burtus ir daugelį kitų. Aš raginu jus susisiekti su juo el. paštu, kad jis taip pat galėtų jums padėti taip, kaip jis man padėjo. paštas yra: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  19. Ieškote savo meilės gyvenimo atgal, to žmogaus, kurį mylite ir kurio negalite paleisti? Na, aš žinau žmogų, kuris gerai moka, ir asmenį, kuris laikosi duoto žodžio, kad tave ir tavo vyrą, žmoną, partnerį sugrąžintų į gera ir tai yra DR WALE, aš praradau savo partnerį ir mes buvome kartu beveik 5 metų, mano partnerių šeima turėjo kažką bendro su tuo, kad mes išsiskyrėme, ir aš jaučiau, kad negaliu tęsti gyvenime, nes mano partneris man reiškė pasaulį, aš verkiau ir negalėjau nei miegoti, nei valgyti, bet niekada neatsisakiau savo partneris. Pradėjau tyrinėti ir skaičiau daugybę straipsnių apie „DR WALE“ ir apie tai, kaip veikia jo meilės burtai ir per 48 valandas galite susigrąžinti savo partnerį. Aš susisiekiau su DR WALE ir pasakiau jam viską, kas vyksta, o jis man liepė visiškai nesijaudinti. Aš sekiau ir padariau viską, ką jis man liepė, ir per 48 valandas po to, kai jis atliko savo darbą, mano partneris vėl buvo mano rankose, o aš esu laimingiausias žmogus šioje žemėje, jis susigrąžino mano meilės gyvenimą ir aš jaučiuosi kaip visiškai naujas žmogus. Patikėkite manimi, kad jis yra geriausias ir jis yra „WhatsApp“ / „Viber“ +2347054019402 ARBA el. Paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Šiandien aš tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenimui. jo burtas yra toks puikus ir greitas, aš niekada nemačiau tokio paslaugaus vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, aš susisiekiau ir susisiekiau su juo, jis nedelsdamas atsakė ir paklausė apie mano problemą, aš jam ašaromis paaiškinu , jis man pasakė susisiekęs su manimi, neturėčiau jaudintis, kad mano vyras grįš pas mane, kiek aš jį vis dar myliu, buvau nustebęs. Iškart klausiu, ką darysiu, kad susigrąžinčiau savo vyrą, jis man davė nurodymus ir paprašė jo vardo ir paveikslo, kuriuos tuojau pat įvykdžiau, jis pažadėjo man dvi dienas, kai vyras paskambins man, kad patikėčiau savo darbu. bet aš pasiilgau jo skambučių, buvau tokia laiminga. Jis pažada, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas, ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš ir padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžo padedama DR ISIKOLO. šiandien žadu pasidalinti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu labai laiminga. susisiekite su Juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, ignoruokite, jei to nereikia. Ačiū DR ISIKOLO ,, "KONTAKTAI el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite paskambinti Jam arba„ WhatsApp “telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  21. Neįtikėtinai ką tik įvyko mano gyvenime, mano vyras, kuris paliko mane ir mano 2 metų kūdikį dėl kitos moters, grįžo pas mane. Viskas buvo sunku, nes neturiu darbo ir maldauju pašaro, todėl mama atėjo man gelbėti, kad paimtų mane ir mano dvejų metų kūdikį namo, nors problemos nebuvo išspręstos, bet man šiek tiek geriau buvo ieškoti darbo nors mama man padėjo su kūdikiu namuose, ji nedirbo, o brolis buvo tas, kuris ja rūpinosi, man viskas nesisekė, nes aš nedirbu. Vis dar ieškodamas darbo susisiekiau su moterimi, kuri man pasakė, kaip ji išsivadavo iš panašios problemos per DR ISIKOLO pagalbą. Ji davė man informaciją, aš susisiekiau su juo ir po mano susitikimo su DR ISIKOLO jis davė man svarbios informacijos apie tai, kaip jis man padės, kurio aš laikiausi, ir, mano nuostabai, mano vyras grįžo pas mane po 2 dienų ir jis gavo mane taip nustebino. kai jis grįžo, aš jam atleidau, nes noriu, kad jis sugrįžtų, jis grįžo namo, mes susitvarkėme ir viskas grįžo taip, kaip buvo ar dar geriau. Čia yra jo kontaktas, jei norite išbandyti: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196. Ačiū DR ISIKOLO.

    AtsakytiPanaikinti
  22. VISAS AČIŪ DR DRALE Aš buvau vergystėje nuo tada, kai buvusi buvau palikusi mane kitai moteriai. Man tai buvo pragaras, ir visi man liepė pamiršti apie jį, bet aš negalėjau, nes labai jį myliu, viskas blogėja iki draugas supažindino mane su šiuo puikiu burtų leidėju DR WALE, kurie išgelbėjo tiek daug gyvybės ir santykių, ir aš susisiekiau su juo per jo „WhatsApp / Viber“: +2347054019402
    ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com Aš jam viską paaiškinu, o jis iškart po 48 valandų užbūrė mane, viskas apsisuko ir mano vaikinas grįžo pas mane ant kelių maldaudamas atleidimo, kad aš esu vienintelė moteris jo gyvenimas dabar. buvau nustebęs, kad dar niekada gyvenime nemačiau tokio stebuklo. Esu labai dėkinga šiam vyrui ir amžinai skelbsiu jo vardą DR WALE

    AtsakytiPanaikinti
  23. Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai mano 22 metų žmona pakeitė mane 10 metų jaunesniu vyru. Man 57-eri, o jai 55-eri. Aš nuėjau per dykumą ir savo kelionės metu radau daktarą Isikolo. Dievas jį panaudojo išgydyti mano sulaužytą širdį ir pašalino mano skausmus savo galingos meilės kerais. tai buvo sunkus man bandymas sugrąžinti ją namo nesėkmingai ir tai tapo agonija mano vaikams ir I. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, o aš padariau savo ruožtu, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Turime tikėti. Tikėjimas yra dalykų, kurių mes tikimės, užtikrinimas ir įsitikinimas dėl nematytų dalykų. Vyrai ir moterys, prašau, nepasiduokite, Dievas gali pasinaudoti gydytoju Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį. Susisiekite su gydytoju Isikolo Dėl galingo meilės burto, kurį atsiuntė Dievas. el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  24. Aš ir mano vaikinas buvome kartu 8 mėnesius ir praėjo 6 mėnesiai, kai išsiskyrėme. Aš vis dar myliu jį, bet kai kurie jaučiasi nesąžiningi. Kodėl reikia mylėti žmogų, kuris nepatinka jūsų atgal? Aš meldžiausi ir meldžiausi už šiuos mėnesius ir nieko. Jis vis dar yra su savo naująja mergina (su kuria gyvena), aš prisijungiau prie interneto, kaip burtų leidėjas padeda atkurti santykius susigrąžinti buvusį meilužį “, todėl nusprendžiau pabandyti, nes labai myliu savo vaikiną. todėl susisiekiau su daktaru Isikolo ir pasakiau jam visą savo problemą, o jis man suteikė 100% garantiją, kad po burto grįšiu savo vaikiną, todėl buvau gabus ir laimingas, kad susisiekiau su juo, padariau viską, ko jis manęs paprašė Praėjus 2 dienoms po burto, mano vaikinas man paskambino ir atsiprašė už tai, ką jis padarė su manimi, ir paprašė mano atleidimo grįžti namo dėl manęs, aš jam atleidau, o jis grįžo namo su daugiau meilės ir laimės, tikrosios daktaro Isikolo dėka. rašybos ratukas iki šiol google rekomendavo šiais metais. Gydytojas Isikolo yra geras tikras burtų ratukas, todėl paskambinkite jam arba atsiųskite el. Laišką jo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba pridėkite jį „Whats-app“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  25. SKUBI VEIKSMINGA MEILĖS užkeikimas, kad greitai sugrįžtumėte atgal ir išsaugotumėte santuoką! Atsiprašau, kad tai įdėjau į internetą, bet aš turiu. Aš amžinai būsiu skolinga DR WALE už sutvarkytą iširusią santuoką po to, kai mano vyras paliko mane kitai moteriai 8 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas nepažindino manęs su DR WALE. Iš pradžių buvau skeptiškas jo atžvilgiu, nes daug girdėjau apie melagingų rašybų ratuką, tačiau dėjau abejones, nes labai norėjau susigrąžinti vyrą ir dariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo vos per 48 valandas nuo susisiekimo. Aš vėl laimingai gyvenu su savo vyru po 8 mėnesių iširusios santuokos ir ilsėsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi loterijos burtų, paaukštinimo burtų, ligos kerų E.TC Prisijunkite prie „DR WALE“ dabar „WhatsApp / Viber“: +2347054019402 ARBA El. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  26. Grįžti su buvusiu mylimuoju, skubiai su meilės kerais yra tikrai geriausias burtų ratukas su 100% garantija. mano vardas Barbara Damjam. Aš niekada netikėjau meilės kerais ar magija, kol nesusisiekiau su šiuo burtų šaukliu, vadinamu DR ISIKOLO, apie kurį tiek daug žmonių paliudijo internete, yra galingas. Po sunkių ir sunkių laikų mano partneris pradėjo netinkamai elgtis ir užmegzti romanus su man nežinoma ponia ir paliko mane. išgyvenome kartu ir mano gyvenimas buvo aukštyn kojomis, nes mūsų santykiai tęsėsi 4 metus, aš jį tikrai mylėjau. Jo motina buvo prieš mane ir jis neturėjo gero apmokamo darbo, todėl, kai susipažinau su šio burtų raštu, pasakiau jam, kas nutiko, ir iš pradžių paaiškinau jam situaciją, kai buvau neapsisprendusi, skeptiška ir abejojanti, bet aš tiesiog pabandžiau ir per 2 dienas, įvykdęs ir suteikęs viską, ko reikia, kad man dirbtų, mano vyras pats man paskambino ir atėjo pas mane atsiprašydamas, kad viskas susitvarkė su jo mama ir šeima, ir jis gavo naują darbo pokalbį, kad turėtume gauti vedęs, netikėjau, kad tai veikia taip, ir tai buvo nuostabu. jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos ratuko bet kuriai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su dr. ISIKOLO jo el. pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  27. Sveiki, aš čia, norėdamas paskleisti šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau savo buvusią meilę. Buvau išprotėjęs, kai praeitą mėnesį mano meilė paliko mane dėl kitos merginos, bet kai sutikau draugą, kuris supažindino mane su dr. ISIKOLO, didžiuoju žiniuoniu su orakulu, kuriam jis tarnauja, aš pasakojau savo problemą DR ISIKOLO apie tai, kaip paliko mano buvusi meilė kaip man reikėjo įsidarbinti labai didelėje įmonėje. Jis man tik pasakė, kad patekau į reikiamą vietą, jei norėčiau gauti savo širdies troškimą be jokio šalutinio poveikio. Jis man pasakė, ką turiu daryti. Po to, kai tai buvo padaryta, per kitas 2 dienas Mano meilė man paskambino telefonu ir gailėjosi, kad gyvenau prieš tai, taip pat per kitą savaitę po to, kai mano meilė man paskambino prašau atleidimo, buvau pakviestas į pokalbį norimoje įmonėje, jei man reikėjo dirbti generaliniu direktoriumi. Esu tokia laiminga ir priblokšta, kad turiu tai pasakyti visam pasauliui, kad susisiekčiau su DR ISIKOLO šiuo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  28. Kaip šis šaunuolis, vadinamas dr. Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti savo meilužį. Aš esu Cristina Alen, mano meilužė, kuri išsiskyrė su manimi nuo praėjusių metų šių metų gegužės, ir visos mano pastangos jam grįžti pasirodė netinkamos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatau jį su kita mergina, būsiu pikta. Taigi vieną dieną aš naršiau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikus vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo jai sugrįžti su vyru, taip man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, aš jam parašiau po maždaug 2 valandų, jis man paskambino ir jis atsakė į mano el. laišką. aš jam viską paaiškinau, o jis man suteikė išsamią informaciją apie procesą ir ką daryti. todėl jis pasakė, kad jam reikia kai kurių daiktų, kad galėtų maldauti už mane. Aš padariau viską, kas įmanoma, kad už jį būtų užtikrinta mano malda, ir per 48 valandas, kaip jis jau patikino, mano mylimasis grįžo pas mane maldaudamas prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir žada, kad niekada daugiau manęs nepaliks. visa tai dėka DR ISIKOLO, taip pat galite jam atsiųsti el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba savo „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Perskaitykite ir susisiekite su DR ISIKOLO, jei jums reikia galingo meilės užkeikimo, kad išspręstumėte savo nutrūkusius santykius.
    Išsiskyriau su vyru, kai buvau šešis mėnesius nėščia su antruoju vaiku. Ir aš bandžiau visomis priemonėmis jį susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų burtų liejėjų čia, savo šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo sugrąžinti Ričardo pas mane. Tik DR ISIKOLO garantavo man skubų 48 valandų burtų perdavimą ir jis patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas jums padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės sutelkiant įsimylėjėlius. Ačiū, pone, kad padėjai man blogiausiais gyvenimo laikotarpiais. Mano vyras grįžo ir žada daugiau niekada manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite manimi. Turėtumėte pasinaudoti proga. Jei dabar esate jų teisus ir jums reikia galingo ir skubaus meilės užkeikimo, kad galėtumėte sugrąžinti savo buvusį malonų kontaktą su DR ISIKOLO dabar jis yra vienintelis atsakymas atkurti jūsų nutrūkusius santykius ar santuoką. Jo el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  30. Aš kasdien pabundu su šypsena veide ir dainuodamas pagyrimus šiam galingam burtų ratukui, vadinamam dr. Isikolo, kuris padarė man didelį malonę, išgelbėdamas mano santykius nuo iširimo. Mano vardas Loana Dronca ir aš maniau, kad aš turiu puikius santykius, kol mano mylimasis pradėjo grįžti namo vėlai ir kasdien jis man davė įvairių pasiteisinimų, tada aš nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada aš sužinojau, kad jis turėjo romaną su kita mergina. Buvau sujaudinta, nes labai juo pasitikėjau ir žinojau, kad jis palaiko slaptus santykius, mane labai skaudina, o jis ilgiau kreipė į mane dėmesį ar rodė meilę. Prieš man žinant, jis paliko mane mergaitei, o aš buvau giliai netvarka, praradusi jį kitai moteriai. Bet aš dėkoju visiems, kurie internete patalpino dr. Isikolo kontaktinę informaciją, nes per tai man pavyko susisiekti su dr. Isikolo, ir jis man padėjo jį sugrąžinti per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti meilės ir daugiau romantikos nei kada nors anksčiau. Jei jus sieja bet kokie santykiai ar santuokos stresas, aš padarysiu jums palankumą, atsisakydamas dr. Beno kontaktinės informacijos el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite WhatsApp jį +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  31. Tikras burtininkas, vadinamas dr. Isikolo, kuris daro stebuklus žmonėms
    buvau tokia prislėgta, kai mylimasis paliko mane kitam vaikinui po to, kai susitikome 5 metus, bandžiau maldauti, kad ji grįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs jausmų. po visos meilės, kuria dalijomės praeityje, neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama prekiauti dėl bet kokios priežasties. Vieną dieną, kai lankiausi internete, pamačiau komentarą, kad jis turi galia sugrąžinti buvusį meilužį, ir aš nusprendžiau išbandyti ir pats įsitikinti susisiekęs su juo, ir tuoj pat padariau, kad jis atsakė, ir aš paaiškinau, ką išgyvenu, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudoja jai vudu burtą, todėl ji paliko mane nepaisant to, kad rūpinuosi ja ir pažadu padėti man atgauti savo meilužį, taip pat padėsiu užmesti mirusį burtą, kad ateityje jis negalėtų kovoti su manimi, per mažiau nei tris dienas vaikiną nušovė nežinomi vyrai Floridoje ir per 48 valandas mano mergina buvo mano namuose ir laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji pradėjo maldauti sakydama, kad jai gaila, kad niekada nežinojo, kas ją užklupo. ačiū dr. Isikolo už pagalbą. Susisiekite su DR ISIKOLO, kad gautumėte pagalbos dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kalbėtis su juo „whatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  32. Aš esu Helena Leon, mano vyras ir aš vedę daugiau nei 10 metų. Emociškai kartu išgyvenome daug. Mūsų santuokoje įvyko kelios MILŽINGOS muštynės ir skaudžios situacijos, tačiau atrodėme, kad visada stipriau išėjome iš kitos pusės. Mano mėlyna spalva iš mano vyro pradėjo skyrybų kalbą, aš buvau aklas! Nemačiau, kad tai ateina, neatpažinau ženklų. Jam nebeatrodo seksualiai patraukli. Negalėjau visą laiką nesiverkti, nes buvau be galo įskaudinta. Buvau visiškai prislėgta, kol radau dr. ISIKOLO burtų ratuką, apie kurį visi kalbėjo internete, ir susisiekiau su juo dėl meilės burto. Mūsų pokalbio metu jis patikino, kad grįš mano vyrui per mažiau nei 48 valandas po jo burtų. Man tai atrodė neįmanoma. Nepatikėsite, kad mano vyras paskambino iškart po 48 valandų maldaudamas, kad pamirščiau viską, ką jis pasakė apie skyrybas. Buvau visiškai nustebęs! Mano šeimoje yra tiek daug meilės, nes aš naudoju jo kerus. Jis nuostabus ir jo burtai veikia taip greitai. Dabar mano vyras mane myli labiau nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis į jį, jei turite problemų dėl santuokos ar santykių. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite „WhatsApp“ jį parašyti +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  33. Tai buvo didelis garbės susitikimas, kai dr. Egwali išgydė ir padėjo atkurti mano iširusias santuokas, kurios žlugimo riba buvo vien dėl to, kad po daugelio metų buvimo kartu nesugebėjau susilaukti vaiko, aš taip pat jaučiausi blogai, nes tada vieną dieną jis nusprendė eiti savo keliu, kuris iš tikrųjų mane sužlugdė, o tai labai nepanašus į jį. Aš susisiekiau su dr. Egwali rašybos namais dėl visko, kas dabar pasikeitė, nes mes vėl kartu ir laukiamės pirmojo vaiko. Labai džiaugiuosi, kad sutinku jus, pone. Jūsų taip pat nėra išimtis. Susisiekite su juo šiandien dėl visų su vedybomis ir sveikata susijusių klausimų ir džiaugsitės, kad tai padarėte .. Tai yra jo išsami informacija. El. Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  34. Tai buvo puikus garbės susitikimas, kai dr. Egwali išgydė ir padėjo atkurti mano iširusias santuokas, kurios žlugimo riba buvo vien dėl to, kad po daugelio metų buvimo kartu nesugebėjau susilaukti vaiko, aš taip pat jaučiausi blogai, nes tada vieną dieną jis nusprendė eiti savo keliu, kuris iš tikrųjų mane sužlugdė, o tai labai nepanašus į jį. Aš susisiekiau su dr. Egwali burtų namais dėl visko, kas dabar pasikeitė, nes mes vėl kartu ir laukiamės pirmojo vaiko. Labai džiaugiuosi, kad susipažinau su jumis, pone. Jūsų taip pat nėra išimtis. Susisiekite su juo šiandien dėl visų jūsų vedybinių ir sveikatos problemų, ir jūs džiaugsitės, kad tai padarėte .. Tai yra jo detalės
    El. Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  35. Daugelis žmonių išgyvena skausmus savo santykiuose, sunku atsisakyti tikros meilės, kartais mes apsimetame, kad mums viskas gerai, bet mums ne taip. Siekdami gauti mylimą žmogų, taip pat stengiamės susigrąžinti savo džiaugsmą ir laimę. Daktaras Egwali yra čia, kad padėtų palūžusioms širdims, nes jis savo galingais meilės burtais sugeba ir gali susigrąžinti jūsų buvusius meilužius, partnerius, žmoną ir vyrą, nes esu gyvas liudininkas. Susisiekite su juo kuo greičiau naudodamiesi „WhatsApp“ numeriu +2348122948392 arba atsiųskite jam el. Laišką per /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  36. Niekada neįsivaizduoju savęs to darančio, bet esu laimingas ir noriu, kad kiti turėtų jų pagalbą. Aš esu registruota slaugytoja, mano 5 metų santuoka iširo, mano vyras mane paliko, o mūsų vaikai išėjo iš namų, o kiti dalykai, kuriuos girdėjau, girdėjau, kad jis matė mergaitę, kurią iš visų jėgų stengiausi parvežti namo, maldavau, nors to nepadariau Nieko blogo nepadariau, kad viskas veiktų, bet jis visiškai atsisakė kalbėti, keistai elgėsi su manimi ir net nepaisė vaikų. Buvau nusivylusi ir turėjau kreiptis pagalbos, kol pamačiau daktaro Egwali dvasinių namų bylą. Jis patikino, kad bus patenkintas ir kad viskas bus gerai per kelias dienas, bet aš buvau tikrai skeptiškas. Pagaliau vėl susisiekiau su juo, mes kartu išgyvenome procesą ir nustebome, kad burtas suveikė ir mano vyras grįžo namo po 2 metų išsiskyrimo. Dr. Egwali, jis iš tikrųjų yra jo žodžių vyras, jei turite problemų dėl santykių ar bet kurio savo gyvenimo aspekto, kreipkitės į magą dr. Egwali dėl ilgalaikio gydymo.
    El. Paštas: Dregwalispellbinder@gmail.com
    „WhatsApp“ / „Viber“ numeris: +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti
  37. Daugelis žmonių patiria skausmą santykiuose, sunku atsisakyti tikros meilės, kartais mes apsimetame, kad mums viskas gerai, bet ne. Siekdami mylimo žmogaus, mes taip pat stengiamės atgauti džiaugsmą ir laimę. Daktaras Egwali yra čia, kad padėtų sulaužytoms širdims, nes jis savo galingais meilės kerais gali ir gali atgauti buvusius jūsų mylėtojus, partnerius, žmoną ir vyrą, nes esu gyvas liudininkas. Kuo greičiau susisiekite su juo „WhatsApp“ telefonu +2348122948392 arba atsiųskite jam el. Laišką. El. Paštas /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  38. Mes su savo vaikinu taip mylėjome vienas kitą, kad mūsų santykiai buvo išties nuostabūs ir sužinojome, kad niekada negalėsime vienas be kito. Nors aš jį labai mylėjau, niekada nežinojau, kad jis atsibodo nuo santykių ir domėjosi mano geriausiu draugu. Jis išsiskyrė su manimi ir aš buvau nuniokotas, prieš kiekvieną naktį eidamas miegoti sušukau akis, mano gyvenimas ir svajonės buvo sužlugdytos, kol susisiekiau su senu savo draugu, kuris tada supažindino mane su daktaro Egwali magiškuoju burtu. Daktaras Egwali davė man nurodymus, ką daryti, aš griežtai laikiausi jos ir pasakiau, kad mano vaikinas grįš pas mane elgetaudamas per 24 valandas. Mano draugas atėjo pas mane maldaudamas ir verkdamas ant kelių, ir aš jį priėmiau atgal. Ačiū dr Egwali už jūsų nuostabius darbus. Jei turite panašių ar blogesnių problemų, susisiekite su Juo el. Paštu: (Dregwalispellbinder@gmail.com) arba „WhatsApp“: +2348122948392 ir niekada nesigailėsite su juo susitikę.

    AtsakytiPanaikinti

  39. Kelis kartus Kenny grasina išsiskirti su manimi, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai nusiminusi ir sutrikusi, kol vienas mano senas draugas man papasakojo apie burtininką internete dr. Ilekhojie, kurie padeda žmonėms santykių ir santuokos problema meilės burtų dėka procesus ir patikino mane savo noru. „Wiithin 28 Hours“ Kenny paskambino man ir pradėjo atsiprašyti, kad pabudo apmąstydamas viską, ką jis man padarė. Buvau labai sukrėstas, nes Kenny ne visada yra tas, kuriam nieko gaila, bet nuo to laiko jis tapo mylintis ir rūpestingas. Jei jums reikia panašios pagalbos, čia yra jo kontaktas .. SKAMBINTI/WHATSAPP/VIBER: +2348147400259 arba el. (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  40. Žmogus, dvasiškai palaimintas savo dievų, padėjo man atkurti taiką santuokoje po 9 mėnesių skyrybų mūšio su vyru. Man pasisekė, kad susisiekiau su juo per draugą, kuris padėjo laimėti loterijoje, burtų ratukas privertė mano vyrą atšaukė skyrybų procesą ir grįžo namo ir nuo to laiko gyvename taikiai. Jei turite problemų savo santuokiniuose namuose ir norite ilgalaikio sprendimo, susisiekite su dr. Ajayi „Whatsapp“ arba „Viber“: +2347084887094, galite susisiekti su juo el. Pašto adresu: drajayi1990@gmail.com .

    AtsakytiPanaikinti
  41. Pažadu daktarui Ilekhojie, kad pasidalinsiu savo liudijimais visame pasaulyje, jei jis galėtų sugrąžinti mano vaikiną pas mane ir jis man įrodė, kad yra tinkamas šiam darbui, sugrąžindamas mano vaikiną pas mane po išsiskyrimo ir štai kodėl. Dalinuosi šiuo nuostabiu liudijimu, kad kiti galėtų pamatyti ir gauti pagalbos iš daktaro Ilekhojie ir išsaugoti jūsų santuoką ar santykius. Mano vaikinas mane paliko prieš mėnesį ir išvyko su kita moterimi, kuri už jį vyresnė 10 metų. Internete perskaičiau, kaip daktaras Ilekhojie padėjo keliems žmonėms susigrąžinti meilę. Nusprendžiau pabandyti, todėl susisiekiau su daktaru Ilekhojie ir paaiškinau jam savo problemas, o jis atliko burtą, kuris grąžino mano vaikiną per 3 dienas. Galite susisiekti su gydytoju Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp +2348147400259. Labai ačiū dr. Ilekhojie ir esu labai dėkingas

    AtsakytiPanaikinti
  42. Labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. „Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik 3 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, kokia dėkinga esu daktarė Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir sugrąžinote mano vyrą pas mane! Jei turite problemų santuokoje, susisiekite su Dr Ilekhojie adresu gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti