2016 m. sausio 26 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė sausio 27 - vasario 10 dienoms



Dvilypis metas, kuomet atrodo, kad viskas gerai ir imtis galima visko. Tačiau tai  iliuzijų metas, ypač pirmoji savaitė, nerekomenduojama imtis nieko atsakingo, priimti svarbių likimo sprendimų.
 Tiesa, neverta pergyventi, nes kita šio laikotarpio savaitė bus labai sėkminga. Tai bus tinkamas laikas imtis kasdienių, įprastų, gerai žinomų darbų, ieškoti klaidų ir jas taisyti. Susitikimai, skambučiai ir pokalbiai, taip pat atsiprašymai ir susitaikymai puikiai pavyks. O jei  dar nepavyko rasti ko nors ypatingo ir išskirtinio savo artimiausiam žmogui, geriausiam draugui – ši savaitė bus ideali tai padaryti!
Vėliau galima ryžtis ir tam, kas rizikinga, jei tik, žinoma, esate pasirengę. Tinka tvarkyti piniginius ir turtinius reikalus, pirkti vertingus daiktus bei dovanas. Tai itin sėkmingas laikas moterims.  Galimos išskirtinės pažintys – jos taps svarbios ilgam. Galite sužinoti reikšmingų dalykų. Bet kokiu atveju įsidėmėkite, ką netikėtai išgirsite – tai bus raktas į ateities sėkmę.
Palankus metas tikrintis sveikatą, tinka  įvairios iškrovos dietos, organizmo valymo procedūros.

Avinas. Nepasimeskite informacijos, nuomonių gausybėje, venkite kraštutinumų. Itin palankus metas svarbiems susitikimams, pokalbiams  su vadovybe, veiklos rezultatų pristatymui, savo sumanymų pranašumo įtikinimui.

Jautis. Sėkmės, kūrybinio įkvėpimo metas. Patartina vengti avantiūrų pirmąją šio periodo pusę.  Gerai seksis kelionės, viešnagės, švenčių organizavimas ir jose dalyvavimas. Puikus metas kreiptis patarimo į išmintingą draugą ar dvasininką.

Dvyniai. Nors esate pasirengę dideliems žygiams (tiesiogine ir perkeltine prasme), aplinkybės klostysis ne visai palankiai.  Bus didesnė nelaimingų atsitikimų tikimybė, tiesa, patirtos nesėkmės bus naudingos, atvers svarbias tiesas, privers atsisakyti to, kas jums nereikalinga.

Vėžys. Pusiausvyros atgavimo metas – nuojauta padės rasti teisingiausią sprendimą, išeitį iš komplikuotos padėties. Diplomatiškas požiūris į esamą padėtį darys stebuklus – pavyks su bet kuo susitarti, susitaikyti su priešu, konkurentą paversti sąjungininku. Būkite atidūs sutuoktinio, partnerių, jus supančių žmonių nuomonei.

Liūtas. Malonių rūpesčių metas. Tačiau jei išvysite, kad darbų krūvis namie ar darbovietėje labai išaugo, paprašykite energingo bičiulio, neturinčio ką veikti, pagalbos. Šis periodas gali  pabloginti jūsų sveikatą – būkite atidesni maisto kokybei, daugiau ilsėkitės ir  nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

Mergelė. Būsite kupini energijos ir džiugių nuotaikų, tad stenkitės daugiau tuo dalintis su aplinkiniais. Nieko naujo nepradėkite, šis periodas bus daugiau laukimo negu veikimo.

Svarstyklės. Išlikite ramūs ir taikūs, pamirškite nuoskaudas, atleiskite. Gerbkite prisiminimus, savo praeitį ir žmones, kuriuos mylėjote. Venkite tų, kurių nemėgstate, nebūkite ten, kur jums nemalonu.

Skorpionas. Esate pasiryžę rimtoms permainoms, bet jei tai susiję su santykių nutraukimu, vargu ar pavyks likti diplomatiškiems ir tauriems. Jus supras, pateisins, tačiau jei padarysite klaidą, vargu ar vėliau pavyks susigrąžinti tai, ko dabar atsisakysite. Mažiau planuokite, daugiau darykite, net ir tai kas jums nemalonu.

Šaulys. Jei tektų tvarkyti dalykinius reikalus, būkite apdairūs su dokumentais bei pinigais. Tikrinkite gaunamą informaciją, nepasikliaukite niekieno pažadais.

Ožiaragis.  Atidumas ir kantrybė pasitarnaus, kad neleisti prarasti takto bendraujant su kolegomis bei artimaisiais. Jausitės išsekę ir pavargę, tad gali pritrūkti jėgų. Būkite taupesni bei kuklesni, ypač jei sugalvosite įsigyti brangių daiktų.

Vandenis. Neskubėkite priimti rimtų sprendimų, ypač tvarkant piniginius bei turtinius reikalus – tenkinkitės tuo, ką turite. Jei nemokate ramiai spręsti problemų, pamirškite jas visai – panikuodami tik pabloginsite savo padėtį. Gali tekti aiškintis santykius su draugais, kilti noras su kai kuriais iš viso nebebendrauti.

Žuvys. Būkite atidesni aplinkinių nuomonei, nekelkite savo reikalavimų. Atidžiau atlikite užduotis darbe – šefas ar klientai gali suabejoti jūsų kompetencija. Nepalankus metas kreiptis į vadovybę ar kurti svarbius profesinius planus – dėl netikėtų priežasčių jie gali tapti neįgyvendinami ar tiesiog beprasmiški.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą