2018 m. vasario 20 d., antradienis

Astrologinė Auros prognozė vasario 21 – kovo 7 dienoms



 
Netikėtai gali aplankyti nepaprastos mintys, šauti į galvą išradingi, originalūs sumanymai – gana lengvai ir be įtampos rasite išeitį iš, atrodo, beviltiškos situacijos. Pavyks išvysti naują žavesį, rasti naujų idėjų senuose, įprastuose dalykuose. Tai skatins optimizmą, įkvėpimą, nestandartinį apsisprendimą. Tad šiuo metu tiks imtis painių problemų sprendimo, taip pat darbų, kuriems reikia sumanumo ir gerų draugiškų ryšių – bičiuliai padės rasti geriausią išeitį, išsikapstyti iš beviltiškos situacijos ar gauti tai, ko labai reikia. Sėkmingas metas ir pažintims užmegzti – sutiksite tikrų bendraminčių, būsite suprasti, įvertinti. Tinka pradėti mokytis naujo amato. Gera proga tvarkyti teisinius reikalus. Tai metas, kuris padės atskleisti neteisybę, klastą, apgaulę.
Puikus laikas imtis sunkių, atsakingų, nepabaigtų, kadaise nepavykusių darbų, ypač apleistų vasario mėnesį. Šis metas taps sėkmingu racionalizuojant atsibodusius, varginančius, nenašius darbus, gerai seksis spręsti sudėtingas, painias problemas, reikalaujančias nestandartinio mąstymo. Įvairiems darbo susitikimams, susitarimams bus labai tinkamas laikas. Geras metas  pradėti remontą, sudėtingus restauracijos darbus, įsigyti darbo techniką, automobilį.

Avinas. Šaunus laikas – atsiras galimybė išspręsti užvilkintą reikalą ar bent jau išjudinti įstrigusį. Pavyks suvokti svarbius dalykus, kurie turės įtakos ir jūsų profesinei ateičiai. Beje, pasistenkite dabar pasikliauti tik savimi, tuomet visas pasaulis bus jūsų.

Jautis. Ilsėkitės, svajokite ir niekur neskubėkite. Verta reikalų tvarkymą atidėti antrai savaitės pusei. Beje, neatidėliotiniems darbams derėtų skirti daugiau laiko nei įprasta. Geras metas romantiškiems pasimatymams.

Dvyniai. Netikėtai ateis geros naujienos – tai naudingų posūkių laikotarpis. Daugiau bendraukite – jums paaiškės labai svarbūs dalykai. Puiki proga kreiptis pagalbos į draugus.

Vėžys. Aplinkybės netikėtai susiklostys jūsų naudai – galimos geros permainos jūsų veikloje. Laimingas atsitiktinumas padės naudingai išspręsti svarbų jums klausimą. Antrą dienos pusę venkite ginčų su mylimu žmogumi. Gera proga ką nors reikšmingo nuveikti namuose kartu su vaikais.

Liūtas. Nebus lengva viską suspėti, tad imkitės tik pačių svarbiausių reikalų, kad daugiau laiko galėtumėte skirti šeimai. Tinkamas metas ką nors taisyti, remontuoti namuose.

Mergelė. Pavyks pagreitinti įvykių eigą. Patariama tvarkyti skubius reikalus, susijusius su kelionėmis ar investicijomis. Venkite nereikalingų ginčų, neprovokuokite skandalų, ypač vakarais, kad išvengtumėte įtampos su namiškiais bei kolegomis.

Svarstyklės. Didelių darbų periodas. Prasminga pasirašyti sandorius, darbo sutartis. Nauji dalykiniai pasiūlymai irgi bus naudingi – patartina juos priimti. Bus tinkama proga pirkti brangius daiktus, nekilnojamąjį turtą. Tinkamas laikas atlikti svarbius sveikatos tyrimus.


Skorpionas. Pripažinimo, pergalės metas – puiku susitikti su viršininku, aukštais, įtakingais asmenimis. Šis periodas priklausys tik nuo jūsų valios, tad imkitės tų dalykų, kurie lems jūsų ateitį.

Šaulys. Nesiblaškykite ir tuščiai nesinervinkite, nes savaime ir jums nežinant, jūsų naudai spręsis rimtos problemos. Pasistenkite griežtai nieko neplanuoti, nes šiuo metu palankiau  pasiduoti likimo srautui. Vadovaukitės nuojautomis – jos bus teisingos.

Ožiaragis. Būsite linkę į neobjektyvius vertinimus dėl informacijos stokos arba nejausite pavojaus, arba be reikalo nerimausite. Darbe būkite itin atidūs su gaunama informacija, dokumentais, taip pat su instrumentais. Nesitikėkite ypatingos naudos ir sėkmės iš gautų pasiūlymų.


Vandenis. Nieko rimto nesiimkite – tai geras laikas teoriniam problemų sprendimui, bet ne praktiniams veiksmams. Būkite nuoširdesni su sutuoktiniu, be reikalo neįtarinėkite. Ne laikas aiškintis santykius.

Žuvys. Nesusipratimų, apmaudžių apsirikimų metas. Atsakingus, pavojingus darbus, sudėtingą kelionę vertėtų atidėti. Nesinervinkite ir nepykite dėl niekų, ypač ant kolegų. Artimuosius taip pat būsite linkę neteisingai kaltinti. Didesnį dėmesį skirkite sveikatai.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą