2018 m. kovo 22 d., ketvirtadienis


“Bank of Ireland” klientai galės grąžinti dalį pinigų už bakalėjos prekes, degalus ir taksi




“Bank of Ireland” siūlo savo klientams lojalumo atlygio schemą, perkant kai kurias prekes ar paslaugas iš tam tikrų mažmeninių prekybos tinklų, rašo “The Irish Times”.

Norėdami pasinaudoti “Live Life Rewards” sandoriais, “Bank of Ireland” klientai turi užregistruoti savo “Visa” debeto kortelę pagal schemą ir tada gali naudotis kortele, pirkdami prekes ar paslaugas iš kai kurių mažmenininkų, dalyvaujančių minėtoje schemoje.

“Bank of Ireland” einamųjų sąskaitų turėtojai galės pasinaudoti grąžos (cashback) pasiūlymais, pirkdami iš keletos mažmenininkų Airijoje, įskaitant: “SuperValu”, “Topaz”, “Mothercare”, “Mytaxi”, “Elverys”, “McCabes” ir “Shaws”. Pagal schemą, jeigu jūs, pavyzdžiui, “SuperValu” pirksite prekių už 50 eurų, jums bus grąžinta 10 eurų.

“Klientams nereikia kuponų ar reklaminių kodų, jiems reikia tiesiog užsiregistruoti ir pradėti uždirbti pinigus, kurie per penkias darbo dienas nuo pirkimo datos atkeliaus tiesiogiai į jų einamąją sąskaitą”, – sako Ger Thompson, Einamųjų banko sąskaitų vadovas.

“Bank of Ireland” kreditinių kortelių klientams taip pat siūlo “SuperValu” apdovanojimų schemą, kuri, pasak Ger Thompson, gali padėti sutaupyti kortelių turėtojams vidutiniškai 104 eurus per metus.

Kiti bankai taip pat seka šiuo pavyzdžiu ir naudoja atlygio schemą. AIB bankas pagal “Everyday Rewards” schemą grąžina pinigus į “Visa” kortelę,  susiejant ją su daugeliu mažmenininkų. 

Panašiai dirba ir TSB banko “Explore” atlygio schema – pagal ją grąžinama 10 centų už kiekvieną prekę, perkant debetine kortele, taip pat klientai gali naudotis specialiais mažmenininkų pasiūlymais.

“KBC Bank” siūlo tradicinę pinigų grąžinimo schemą, pagal kurią jūs galite gauti 1 procentą atlygio už reikalavimus atitinkančius pirkimus naudodami savo kredito kortelę. 

2 komentarai:

  1. TOBULINIS MEILĖS SPALVAS RATUOKLIS, KURITE KONTAKTAI UŽ JŪSŲ UŽTIKRINTĄ VEIKLĄ IR SUSISIEKITE, KAD SPRENDŽIAMA

    Negaliu pamiršti, kaip gydytojo PADMAN svetainė: https://padmanspell.com padėjo man atkurti santuoką po to, kai 4 mėnesius išsiskyriau su savo žmona iš ginčo. Ji paliko ir niekada negrįžo pas mane. Aš padariau tiek daug, kad susigrąžinti ją, bet niekas nepasisekė, kol pamačiau komentarą internete, kai kas nors liudijo, kaip daktaras PADMANAS padėjo jam susigrąžinti savo žmoną. Būtent taip aš susisiekiau su juo per savo „WhatsApp“ ir parašęs mano problemą jis patikino mane, kad jis padės man sugrįžti su žmona per 24 valandas po meilės burtų išsakymo, o kai jis pasakė žodį, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad jai labai gaila, kad mane paliko, šiandien grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvena kartu. Aš žinau, kad ten yra daugybė žmonių, norinčių susigrąžinti meilę, susisiekite su dr. Didžiąja, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą. Susisiekite su juo: paskambinkite / „WhatsApp jam“: +19492293867 https://twitter.com/padman_dr. Svetainė: https://padmanspell.com/index-3.html El. Paštas: padmanlovespell@yahoo.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Kiekvienas, skaitantis tai, turi tikėti ir būti pozityviai nusiteikęs, nes dirba didesnės jėgos, nei kada nors įsivaizduojate. Tai pagerės, kai tuo tikėsite ir elgsitės, o tada kiekviena jūsų situacija pamažu keisis į gerąją pusę. Po susitikimo su daktaru EGWALI sutvarkiau daiktus su savo sutuoktiniu. Mano sąjungą sužlugdė nenugalimos jėgos, nežinodamos, kad pagrindinis tikslas yra mano santuoka, mes turėjome nuolatinių problemų jų neišsprendę, tačiau viskas atsigavo po DR EGWALI atvykimo, nes esame laimingi ir gyvename taikoje, be jokios abejonės, labai rekomenduočiau tiems, kuriems reikia gero rašybos, tai tikrai patikima bet kokiems klausimams, su kuriais susiduriate, nesvarbu, ar tai meilė, apsauga, pinigai ar psichinės galios. Dr EGWALI yra tikras dalykas. Rašykite jam el. Paštu Dregwalispellbinder@gmail.com arba „Viber“ / „WhatsApp“ +2348122948392

    AtsakytiPanaikinti